Ukke Geluk

Toen mijn nesteldrang hard en genadeloos toesloeg kon de aanstaande papa op zijn knieën de plinten poetsen en ging mama aan de slag om de kinderkamer in te richten. Alle babyketens in Nederland kende ik uit mijn hoofd maar helaas kon ik tussen de schreeuwerige en bekende kleuren mijn ideale babyuitzet niet vinden. Ik was op zoek naar licht roze, zonder dat deze niet veelvoorkomende kleur mij een maandsalaris zou kosten. Ook vertikte ik het om extra te betalen puur voor  een plaatje met een merknaam erop.

Het resultaat was dat ik heel wat kilometers reed om overal mijn babyuitzet vandaan te halen, zowel op marktplaats, woonwinkels als van zolder. Uiteindelijk werd het onze stijl en een geheel. Maar hoe fijn zou het zijn geweest als ik toen die tijd mijn licht roze spulletjes tegelijk bij één en hetzelfde adres had kunnen aanschaffen?

Je kent ze wel, van die pareltjes in babyland waarvan het fijn zou zijn als je ervan op de hoogte was, maar nog fijner als je de items thuis had liggen! Mommy’s Life kwam een bijzonder merk tegen. Een mooi merk waarvan de naam het plaatje compleet maakt, namelijk: ” Ukke Geluk

ukkegeluk_deken_algemeen1

 

Ukke Geluk is een stijlvol label voor de allerkleinsten. Ukke Geluk kenmerkt zich door met de grootste zorg met de hand en op maat gemaakte producten in hun eigen atelier te maken. Zachte wafelstoffen laten de moeders wegsmelten en zijn tevens zacht voor het babyhuidje.

Ukke Geluk heeft een breed assortiment aan producten. Van een compleet ingerichte babykamer tot aankleedkussenhoes, ledikantdekens en een stijlvol boxkleed passend bij je interieur. Je favoriete stijl kun je zelfs ook doorvoeren naar je wandelwagen en al je benodigde producten voor onderweg! Wandelwagendekens, luieretui en speendoekjes behoren ook tot het breed scala van producten van Ukke Geluk!

b4b66441-50be-4ee8-9cfe-480cd079c935

Wat ik mooi vind is het feit dat Ukke geluk gebruik maakt van neutrale kleuren en eenvoudige patronen. Op deze manier passen alle producten perfect binnen een stijlvolle babykamer en jouw interieur. Ukke Geluk beschikt over een groot assortiment wafelstoffen. Daarnaast ook nog enkele leuke katoen prints om je boxkleed een wat speelser uiterlijk te geven. Kortom genoeg mogelijkheden om zelf je favoriete items te ontwerpen en te combineren! Hoe tof is dat!

8886c89a-216d-4fa4-8229-a751b436a973

Mijn favoriet: Licht roze

 

 

 

 

Boxkleed in dezelfde kleur als de deken van de wandelwagen? Ledikant deken hetzelfde als het aankleedkussenhoes? Het kan allemaal. Mocht je de zachte wafelstof willen combineren dan is dat dus ook mogelijk. Er is keuze uit een leuke sterren- of bollenprint in bijpassende kleur.

Ik hoop dat er vele kinderen en ouders blij mogen worden van de fijne, mooie en grote collectie van Ukke Geluk!

Graag wil ik jullie kennis laten maken met dit mooie merk. 

Ik geef in samenwerking met Ukke geluk een shoptegoed  ter waarde van 25 euro weg!

Wil jij kans maken op dit shoptegoed?

Doe mee!

  • Like de Facebook pagina van Ukke Geluk en Mommy’s Life. Hierdoor blijf je ook direct op de hoogte van alle nieuwe producten/acties van Ukke Geluk en lees je mee met de artikelen/blogs op Mommy’s Life.
  • Deel vanuit 1 van onze pagina’s het bericht op Facebook.
  • De gelukkige winnaar wordt zondagavond 24 april bekend gemaakt op Facebook.