KipKep Blenker Poncho – review

Het is zomer, wij gaan er even helemaal tussenuit met ons gezin. Weekje Normandie en genieten van de kust en al het goeds wat daarbij hoort. De mode musthaves van Lieve gaan uiteraard mee en mogen niet achterblijven in Oisterwijk. Haar favoriete aardbeien laarsjes, haar aap en haar rieten tasje. Na deze strandvakantie hoop ik een item toe te kunnen voegen aan deze lijst, namelijk de badcape van KipKep. KipKep is een jong Nederlands bedrijf opgezet door twee moeders die het leven van ouders met kleine kinderen gemakkelijker en comfortabeler maken.

Met de zon op je bol en nog af te drogen zeewater is dit de ideale uitvinding voor een drukke, speelse peuter zoals Lieve. Geen tijd voor afdrogen en geen rust om stil te staan zodat we even haar schouders kunnen insmeren. Deze badcape is dan een fijne en vooral praktische uitvinding!

Hij is gemaakt van zacht en comfortabel hydrofiel katoen en kriebelt niet. Ideaal dus voor onze vakantie na het zwemmen. Zelfs als bescherming tegen de zon biedt hij uitkomst, vanwege het mooi gevormd mustje. Ook voor thuis is dit een prima product, na de zwemles of tijdens het spelen in de tuin. De zijkanten van de poncho kun je bovendien dichtstikken, wellicht wat praktischer tijdens het spelen. Handig detail, hij neemt nauwelijks ruimte in beslag en is makkelijk mee te nemen. Daar was vooral vaderlief erg blij mee…

collage-2016-06-21
 kipkep-093_d41316ad-79b8-43e5-80dc-ff533069a0f3_1024x1024
 De poncho is verkrijgbaar in vier mooie, hippe kleuren en twee maten

S  – voor kindjes van 1 – 3 jaar  € 33,95
M – voor kinderen van 4 – 7 jaar  € 36,95
Fijne bijkomstigheid is dat je de Blenker Poncho kan wassen op 60 graden én hij kan in de droger!

 

Ook benieuwd naar deze mooie en praktische Poncho? Neem dan snel een kijkje bij KipKep.