GHIMELLS – Haute Couture

Dat Lieve een echt meisje meisje is moge duidelijk zijn. Sinds een paar weken denkt ze geheel zelfstandig na over de keuze van haar kleding. Broeken vallen absoluut niet in de smaak, deze krijg ik dus niet zonder flink protest aan.

Deze week was het weer zover, Lieve stond voor haar te grote kledingkast, toen ik een “uuhmm…” uit haar kleine mondje hoorde. Mevrouw was haar outfit aan het uitzoeken, uiterst  zorgvuldig bekeek ze alle planken. “Prinses” was de uitkomst. Duidelijke taal, Lieve wilde een prinsessenjurk aan. De oude verjaardagsjurk van haar eerste verjaardag past nog net. Tule, glitter en goud. Trots draaide ze een rondje! “Mama ook?!” Ik mocht natuurlijk niet achterblijven en ik kreeg de opdracht ook een jurk aan te trekken. Lieve glunderde bij de aanblik in de spiegel. Ieder gehuld in een jurk. Stiekem maakte mijn hart een sprongetje. Zo moeder zo dochter.

Het prachtig haute couture merk genaamd GHIMELLS is dan ook geheel op ons lijf geschreven. De missie van GHIMELLS luidt als volgt: ‘Er door middel van kwalitatief hoogwaardige kleding voor zorgen dat vrouwen zich op elk moment van de dag speciaal, vrouwelijk en elegant voelen.’

Dat smaakt naar meer!  In 2013 heeft couturier Melissa Oehlers het Haute Couture merk GHIMELLS opgezet.
GHIMELLS richt zich op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, die het belangrijk vinden dat hun uiterlijk uitstraalt wie zij zijn en wat hen speciaal maakt. In het hoofdkantoor van GHIMELLS, te Rotterdam wordt er dan ook alles aan gedaan om deze missie te realiseren.
In het atelier zijn de juiste naaimachines, lockmachines en stoffen aanwezig waar de haute couture kleding zorgvuldig met de hand geproduceerd wordt.

Alle modebewuste vrouwen kunnen op dit speciale adres hun luxueuze hart ophalen. Hoe bijzonder en fijn is het dan ook dat je bij GHIMELLS nu ook terecht kunt voor De GHIMELLS Girls collectie!  Voor veel meisjes is hun moeder hun grote voorbeeld en stijlicoon.  De GHIMELLS Girls collectie is daarom geïnspireerd op de Women’s “Abeille dans le Miroir” collectie AW15.
GHIMELLS Girls’ eerste collectie bestaat uit zeven kledingstukken waaronder een top, rok, cape en verschillende jurkjes. De kledingstukken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, in maat 86 – 92 tot en met  122 – 128. De hoogwaardige kwaliteit stoffen die bij de women’s collectie gebruikt worden, zijn ook voor de Girls collectie gebruikt.

Hoe bijzonder is het dat Lieve naast de hele lijst bekende Nederlanders nu ook haar eerste GHIMELLS in de kast heeft hangen! Deze mama is jaloers op haar dochter. Vooral nu de feestdagen en diverse verjaardagen in zicht zijn waaronder haar eigen tweede verjaardag! Ik kan niet wachten totdat onze kleine diva haar eerste haute couture dragen mag.

Om jullie te laten mee smullen met een stuk uit deze prachtcollectie, heb ik Lieve met trots ondergedompeld tot klein GHIMELLS model.

Logo Ghimells_nl

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
GHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLSGHIMELLS

Het zwarte A lijn jurkje bestaat uit een kanten bovenkant met een satijnen onderkant. Naast een stijlvolle uitstraling zorgt de jurk voor genoeg bewegingsruimte voor je kleine!

Ook benieuwd naar zo’n prachtjurk of andere stukken van de GHIMELLS Girls collectie? kijk op de website GHIMELLS