Moodstreet

Nu de winter in volle gang is, is het voor heel Nederland tijd om de zomervakantie vast te leggen. Wil je op een mooie locatie zitten plus een leuke accommodatie? Dan moet je er vroeg bij zijn. Daarom was het een aantal weken geleden voor ons ook de hoogste tijd om onze bestemming te boeken.

Alle landen passeerde de revue, wam en koud klimaat, huizen en hotels. We hadden geen voorkeur. Vele Google uren achter de rug kwamen we tot de conclusie dat we zoals altijd, terugkomen op hetzelfde land, Zuid-Frankrijk. Na 29 jaar is dit ons tweede thuis. Zodra we onze auto uitstappen, de zon op onze bleke huid voelen en de geur van verse kruiden onze neus raakt zijn we opnieuw verkocht. Dit jaar zijn we daarom weer een paar weken in een mooie gîte te vinden ten midden van het goede, gulle en kleurrijke zuid Franse leven.

Toen ik pasgeleden een mail in mijn mailbox ontving met de titel : “Viva la France!” Kun je wel raden dat dit mijn aandacht trok. Toen ik vervolgens las dat het om de nieuwe kinderzomercollectie 2016 van Moodstreet ging was ik verkocht.

Kijk mee met onderstaande kleine impressie.

 Boys- Girls Baby collectie:

PicMonkey Collage

 

PicMonkey Collage.jpg jongen

 

collectie

De collectie is gebaseerd op het leven aan de kust. Flaneren aan het strand, schitteren in de zomerzon en rijden langs de ruige rotsen aan de kuststrook. Neo klassieke kleuren zoals een warme deep pink en chic classic blue passen perfect bij de nieuwe Bretonse streep. Verwassen blauwtinten en warm white zorgen voor een frisse look.

Natuurlijk bestaat de collectie uit meerdere onderdelen. Zo bestaat er de Girls en Boys kids collectie:

groot
Nieuwbakken mama’s onder ons kunnen hun hart ophalen bij de schattige Newborn collectie:

PicMonkey Collage.jpgnewborn

Kortom vive la vie! Laat de zomer maar komen!

Wil je meer zien van deze prachtcollectie? Kijk op Moodstreet.