Witlof For Kids

Op een terras zittend met een spelende dreumes én peuter wordt er door mijn vriendin gevraagd? “Ga je mee naar de negenmaandenbeurs?” Mijn eerste gedachte is wat moet ik daar nou? Mijn kind is 2 jaar en zover ik weet is er geen nieuwe baby onderweg! Na de uitleg over de inhoud van deze beurs en het makkelijk verkrijgen van kaartjes, ga ik overstag. Want hoe leuk is het om een avondje uit te hebben waarin je ongegeneerd over kinderen kunt kletsen én de nieuwste trends en merken kunt ontdekken! Daar werd de blogger in mij vrolijk van…en ow ja, de mannen…. ja, die moesten ook mee…
Een paar weken later, aangekomen op de negenmaandenbeurs , was het tijd om op onderzoek te gaan. Na vele mooie nieuwe ontdekkingen te hebben gedaan van grote kinderwagens tot handige kleine drinkbekers, werd ik erg verliefd op één merk in het bijzonder!
Zo verliefd zelfs dat ik dit Pareltje niet voor mezelf houd, maar graag met jullie deel.

Witlof For Kids.

Een bedrijf opgezet door twee moeders dat slaap -, verzorgings- en speelproducten ontwikkelt voor kinderen in de leeftijd van 0-11 jaar. Producten die het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje sprankelender maken.

Een pracht collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit waarin combineren van diverse dessinsmogelijk is.

Mijn mama hart werd enorm blij van een mooi en praktisch opgemaakt bedje! Ik riep snel manlief erbij! Dit zouden alle vaders en moeders moeten weten! Het betrof namelijk een Tuck Inn Ledikantdeken. Deze heeft aan één kant, het voeteneinde,  elastiek in de hoeken waardoor het zonder plooien strak om een matrasje past. Met dit dekentje maak je een babybedje snel en eenvoudig op. Erg belangrijk  is dat door dit unieke systeem zelfs onrustige slapertjes het dekentje niet los kunnen trappen! Hadden wij dat maar 2 jaar eerder geweten was mijn eerste reactie! De lakentjes zijn ook groot en gul van afmeting. Heerlijk nieuws, vooral na mijn ervaringen met materiaal dat nét past.

 

17-510x510

Wanneer ik mijn vingers over het schattige en toch stoere patroon laat glijden merk ik dat het heerlijk zacht is! Bovendien is direct  te zien dat op kwaliteit niet bezuinigd is. Na een uitleg kom ik erachter dat zacht niet het enige bijkomend voordeel is van dit product. Omdat Witlof de gevoelige huid wil beschermen tegen allergieën en irritaties, maken zij uitsluitend gebruik van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen). Prima producten vanaf de kraamtijd al te gebruiken zónder je als nieuwbakken mama zorgen te hoeven  maken over irritatie van het tere babyhuidje!  Voor de wat oudere kinderen zijn er ook mooie  één-persoons Tuck-Inn dekbedovertrekken!

Benieuwd naar bewegend materiaal? Kijk dan eens naar dit mooie filmpje!

 

Inspiratie-3 (1)

 

Naast deze Tuck Inn ledikant deken kun je bij Witlof For Kids ook terecht voor hoeslakentjes, dekbedovertrekken, lakentjes, kruikenzakken en speen/knuffeldoekjes.

28-510x510

 

Lieve is twee en het zal niet lang meer duren of haar mooie babyledikantje wordt ingeruild voor een heus peuter bedje met lakentjes die onze kleine diva voortaan zélf uitzoekt…

Zou ik Witlof For kids twee jaar geleden hebben ontdekt had onze kleine Lieve in een zacht, praktisch en veilig opgedekt bedje hebben geslapen. Ook niet geheel onbelangrijk, vaderlief had dan zonder mokken en vloeken haar bedje op kunnen dekken!

Mochten jullie ook een beetje verliefd zijn geworden? Kijk dan even op de stijlvolle site van Witlof For Kids en ontdek mee! Het is de prijs meer dan waard! Mochten jullie zo’n pareltje willen aanschaffen wordt er ook aan het milieu gedacht! Verpakkingen en producten zijn minimaal belastend voor het milieu!

Al met al, van de vele merken die te vinden waren op de grote negenmaandenbeurs was dit mijn mooiste pareltje en vanaf nu hopelijk te vinden op vele kinderbedjes!