Kind Mama Oisterwijk Papa Zwangerschap

Lieve Mijntje…

januari 19, 2018

Eén jaar geleden, het is echt alweer één jaar geleden dat jij kleine Mijntje geboren werd.
Een cliché, maar de tijd is voorbij gevlogen …

Elk detail nog zo helder in mijn geheugen. Van het afscheid nemen van de buik terwijl je vader en zusje in bad aan spetteren waren, tot de muziek op de radio terwijl ik de weeën wegzuchtte. Alles klopte, de perfecte timing, de lieve verloskundige en zelfs de pijn die ik opving.

De eerste weken, maanden stond het wennen aan de wereld duidelijk voorop. Knuffelen met je lieve zus Lieve, flesje drinken bij papa en onze geliefde wandelingetjes over de Lind. Zo trots. Dankzij vele kusjes en knuffels groeide je uit tot een lieve dreumes!

Wat zijn wij trots op je. Wat een bondje met je grote zus, wat ben je leergierig, snel, gedreven en soms zelfs fel. Maar vooral lief, een lachebek, gevoelig, tevree en een enorme knuffelkont.

Bijzondere ogen heb je, ze zien alles, soms teveel. “Mijntje kijkt als een koningin” zijn de woorden van Lieve. Jouw ogen zorgen niet alleen voor (mensen)kennis, maar ook voor het razendsnel spotten van het ijsje van je zus! Kruipen, lopen en een stemvolume waar je u tegen zegt. Het hoort allemaal bij jou.

Je houdt van fietsen, kletsen, Bumba, knuffelen en geniet enorm van voorlezen. Je wijsvinger gebruik je dagelijks als aanwijsstok en eist continu betekenissen en woorden. De kreten die daarbij horen zorgen voor een lach op het gezicht van je grote zus. Sinds kort geniet je van opnieuw een nieuw woordje: “paard!”
Dank je wel dat je er bent, zo lief en (gelukkig) nog zo klein.

Het was een bewogen jaar, mooi en vooral heel erg fijn. Geniet van alles wat je leert en ziet kleine Mijntje, dan zorgen wij ook in jaar 2 met heel veel liefde voor de oh zo belangrijke knuffels waar jij van groeit en bloeit …

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply