Liftestyle Mama Mode

Mag ik jullie voorstellen…

augustus 28, 2017

Jurkjes, vesten, t-shirts en blouses domineren de garderobekast in onze slaapkamer. Als echte liefhebber van mode kan ik niet genoeg krijgen van fijne nieuwe kledingstukken die voor nóg minder plek voor manlief in het kledingrek zorgen.

Voordat ik kinderen had en dus zeeën van tijd, kon ik uren tutten en met liefde drie keer per dag in een andere outfit rondlopen. Nu is dat drastisch veranderd, de tijd ontbreekt. Haasten is aan de orde van de dag. Melkvlekken, pastamondjes en nog steeds niet aangenaaide knoopjes zijn nou niet echt bevorderend voor je zelfvertrouwen. Daarom nóg belangrijker om te zorgen voor een goede stijlvolle basis, items die je kunt aanvullen of die je juist laat schitteren in hun eenvoud.

Mooi Company, een oer Nederlands familiebedrijf dat staat voor mode, kwaliteit en service. Hebberig en blij werd ik bij het zien van de basic, chique en praktische kleding die mijn computerscherm vulden.

Een goede stijlvolle basiscollectie, daar werd dit moederhart blij van! Toen de lieve dames van Mooi Company mij vroegen om hun merk te gaan dragen maakte mijn hart dan ook een extra sprongetje!

Vandaag begint de “school” van Lieve weer, dat betekent een uitgebreid ochtendritueel voor de peuter en enkele resterende kliekjes minuten voor deze mama. Daarom is een goede basis niet alleen een fijn en makkelijker uitgangspunt, maar vooral een heel stuk Mooier!

Ook zo blij geworden van Mooi Company? Houd Mommy’s Life op Instagram in de gaten, voor een sneak peek van de items en een nog mooiere winactie!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply