Kind Mama

Goedemorgen

augustus 23, 2015

Het is 06:30 ik word wakker van een dagelijks gekreun uit de kamer naast ons. Lieve wordt wakker. Het gekreun wordt al snel opgevolgd door luid en vooral vrolijk gebrabbel. Al 1.5 jaar wordt onze dochter vrolijk wakker, zelfs wanneer ze wakker gemaakt moet worden. Een genot. Daar kan brombeer papa nog wat van leren.

Wanneer het vrolijke gebrabbel begint stoot ik Erik aan en overleggen we half slapend wie haar uit het bedje gaat halen. Papa staat op en sluit het traphekje. Wanneer dochterlief dit bekende geluid hoort begint ze te giechelen. Achter de deurpost kijkt een vrolijk gezichtje en een grote lach gaat achter haar prinsessenspeen schuil. Het andere gezicht is wat minder vrolijk en heeft amper zijn ogen open. Meneer leeft op de automatische piloot.

Lieve kruipt met haar slaapzakje dicht tegen mij aan. Het lekkerste geurtje buiten Chanel dat er is. Dochter, slaap en een plasuier. Jammer dat dit geurtje ooit verdwijnt. We kijken alle drie doelloos Disney junior en mevrouw speelt met de afstandbediening en een armbandje wat verloren op het nachtkastje lag.

De ochtend in bed vullen we verder met knuffelen, kussen, kietelen en stoeien. De ochtenden zijn heerlijk, er wordt gelachen en genoten. Wanneer de rode cijfers op de wekker ons herinneren aan de dagelijkse realiteit moeten we verder…

Papa en mama gaan werken en een klein handje met een aap in een te grote pyjama zwaait naar mij. Dag Lieve tot vanmiddag en vooral op naar morgenochtend!

 

You Might Also Like