Liftestyle Reizen

De wereld aan de muur…

november 9, 2018

Nieuwe plekken, landen, zeeën, diersoorten, “waar wonen wij en hoe ver is het rijden naar Zuid Frankrijk?” Onze nieuwsgierige peuter heeft een hoop vragen over één en hetzelfde onderwerp namelijk de wereld.

Het is geen geheim dat wij enorm houden van reizen en nieuwe oorden ontdekken.
Hoe tof is het dan ook dat ik van Wereldkaarten.nl een wereldkaart naar keuze mocht uitzoeken.
Daar wordt de familie Rommen enthousiast van!

Op de site vind je een enorme keuze aan diverse exclusieve designs. Van teksten gecombineerd met afbeeldingen, van speelse kleuren tot abstract. Keus genoeg, voor ieder die ook zo’n mooie wereldkaart wil kopen.
Aangezien zowel dochter als ik gek zijn op de kleur goud, is de keuze snel gemaakt. De wereld afgebeeld in goud, met de flinke grootte van 120 X 80 centimeter, kun je dit mooie canvas exemplaar niet missen.

Lieve is onder de indruk van de wereldkaart en haar vragen geven haar nu naast een mondeling antwoord ook een heel duidelijk beeld. “Wow heb ik zover gevlogen toen, mama?!” Leuk dat een kunstobject ook nog informatief kan zijn. Wat is deze mooi geworden. Goud op modern canvas, ideaal passend in ons interieur. Zelfs manlief is enthousiast.

Lieve wil dat deze nieuwe aanwinst een plaatsje krijgt op haar kamer. Echter is dit nog onbeslist, omdat deze wereldkaart ook heel goed past in andere delen van het huis,woonkamer, gang, speelkamer of toch haar kamertje .
Wie weet heeft de kleuter dit keer geluk en trekken wij aan het kortste eind. Die vraag moeten we nog wél de wereld uit helpen …

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply