Beauty Liftestyle Mama Mode vlog

Victoria’s Secret

april 20, 2017
Victoria’s Secret derde winkel in Nederland opent haar deuren op 11 april op Eindhoven Airport. Je bent uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Wat een leuke uitnodiging en wat een mooi merk zijn mijn eerste gedachten. In tweede instantie echter heb ik zo mijn bedenkingen. Mooie sexy lingerie voor een pas bevallen mama van een tweede dochter….. Ik moet de match nog zien te vinden aangezien mijn onderbroeken in de la nog geen plaats hebben gemaakt voor mooie kanten exemplaren…maar de nieuwsgierigheid wint het van mijn onzekerheid en ik besluit samen met een vriendin naar de feestelijke opening te gaan.

Na vele gemiste afslagen rondom het nieuwe wegennet in Eindhoven komen we eindelijk aan op het vliegveld. Even spelen we met de gedachte het eerste het beste vliegtuig te nemen, ticketje Milaan ….? We hebben immers twee lieve oma’s die de kinderen waarnemen….. We lopen toch maar door om op zoek te gaan naar de winkel. Lang zoeken is niet nodig, het is direct duidelijk waar het feest is. Enkele hippe vloggers inclusief aanhang staan al te wachten. Komen wij aan… twee mama’s die blij zijn dat hun buik vandaag in de broek gehesen kan worden. Maar we vermannen ons en het vriendelijke personeel laat ons binnen.

Het valt ons direct op dat er naast mooie kanten, normale, naadloze boxers en onderbroeken geen enkele bh te vinden is. Dat is logisch aangezien het een Panty Bar is waar veelal beauty producten verkocht worden zoals geurtjes, tassen, bodylotions en lipgloss. Voor je dosis beauty kun je hier je hart ophalen! Aan degenen die na een bezoekje doorreizen is ook gedacht; paspoorthouders, mooie cadeaussets in kleine hoeveelheden die toegestaan zijn in je handbagage. Goed om te vermelden dat je hier als “gewone” bezoeker ook kunt shoppen aangezien deze winkel zich vóór de douane bevindt!

Zoals alleen Victoria’s Secret dat kan is er veel aandacht besteed aan de uitstraling van de winkel. Het chique glimmende zwart in combinatie met de aantrekkelijke kleurtjes en flesjes maken deze mama hebberig. Slanke modellen met veren op hun rug trekken voorbij op grote beeldschermen. Gelukkig hebben ze ook – zoals ik het graag noem – het maandag tot en met vrijdag ondergoed. Naast bloedmooie onderbroekjes immers ook praktisch. Als bezoeker moet je zoeken naar de bijbehorende prijzen. Geen opvallende prijskaartjes met uitzondering van een paar aanbiedingen. Opnieuw de chique uitstraling die deze zaak uitademt.

Deze nieuwe winkel is absoluut een aanwinst voor Eindhoven Airport en zijn bezoekers. Het is tenslotte pas de derde Victoria’s Secret winkel in heel Nederland en dat in ons mooie Brabant.

Had mij een paar jaar geleden naar deze mooie zaak gestuurd en ik kwam met vier tassen thuis. Hoe burgerlijk het ook klinkt, maar nu ik mama ben relativeer ik de boel sneller. Ook al ben ik gruwelijk verliefd geworden op een heerlijke geur van 52 euro. Ik houd het bij mijn bodymist en fijne lipgloss. Mijn heerlijk ruikende liefde zet ik op mijn verjaardagslijstje en moet nog even in de winkel op mij wachten…Wél fijn dat manlief in Helmond werkt, tegen de tijd dat deze mama 31 wordt even afslag Eindhoven Airport nemen om de parfum die ik nu heb laten staan mooi te laten inpakken ……

 

De vlog van deze dag staat hieronder online.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply