Liftestyle Winactie

“Het einde van de wereld” op aluminium

februari 20, 2018

Eind december 2012 begin januari 2013 stapten wij als heuse newlyweds op een enorme cruiseboot die voor 3 weken even ons thuis zou worden. Een prachtige reis voor de boeg door het zuiden van Amerika, van Noord Chili tot Buenos Aires. Tijdens deze reis zijn we verliefd geworden op Ushuaia, ook wel “het einde van de wereld” genoemd, het zuidelijkste puntje van Zuid Amerika.
Vanuit hier is er alleen nog maar niemandsland en ijs, hier vertrekken de boten naar Antarctica dat slechts een paar honderd kilometer verwijderd ligt. Hier vind je het laatste postkantoor ter wereld, een prachtige natuur, schone luchten en een hele bijzondere vibe. Magisch.

Toen FotoOpAluminium.nl, een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl mij vroeg een review te schijven over een van de mooie producten op hun site dacht ik direct aan een foto van onze meiden. Hun gezichtjes op aluminium aan de muur. Als perfectionist duurde het even voordat ik een geschikte foto vond. Ook werd ik afgeleid door rondslingerende billendoekjes en een propvolle wasmand met strijk. De wereld van een moeder … Toen mijn man aangaf een foto van ons tweetjes te willen vereeuwigen stemde ik daar meteen mee in. Alles staat al in het teken ván en vóór de kinderen. Een cadeau voor ons zelf, waarom niet! Een herinnering aan één van onze reizen. Ushuaia zou het worden!

De site van FotoOpAluminium.nl is erg overzichtelijk, waardoor je je bestelling makkelijk kunt plaatsen zonder moeilijk gedoe, gewoon op je telefoon. Door middel van mails word je op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Voor een goed resultaat heb ik expres gekozen voor een foto met een hoge resolutie gemaakt met een goede camera. Mocht je twijfelen aan het eindresultaat geeft de site zelfs de mogelijkheid om een expert je foto te laten beoordelen!
Ons exemplaar is in ieder geval gelukt en hoe! Een dunne, heldere foto van 40x60cm aan de muur die uitstekend past in ons strakke moderne interieur. 

Één blik er op doet ons de billendoekjes vergeten en wanen we ons weer heel eventjes terug in “het einde van de wereld!”

 

Ook jullie droombestemming of mooie kindersnoetjes op aluminium aan de muur? Mommy’s Life mag een korting van maar liefst 25 euro weggeven!
Kijk op Facebook hoe je kans maakt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply