10 Food Confessions

Wonend in Bourgondisch Brabant, getrouwd met een man waarbij naast zijn gezin eten zijn andere grote liefde is, kan het niet anders dan dat deze mama van eten houdt! De lente hangt in de lucht en de terrassen in onze achtertuin raken weer vol. Mensen genieten van een drankje en een lekker hapje. Daarom hoog tijd voor mijn 10 Food Confessions!

 

1: Mijn Maastrichtse roots zitten diep, zo eet ik graag een boterham met kaas én stroop! Nee niet vies, een lekkere combinatie!

2: Wat ik ook drink, van koffie tot cola, nooit drink ik alles op. Voor sommige mensen om mij heen bloed irritant maar altijd laat ik een bodempje staan.

3: Ik ben geen grote vleeseter en áls ik dan vlees op mijn bordje heb liggen moeten daar geen botjes of andere rare dingen in te vinden zijn. De afkomst hoef ik niet te kunnen herleiden, bah! Geen spareribs voor mij dus.

4: Ik trek me weinig aan van de groene hippe lifestyle. Voor mij dus geen smooties, maar boterhammen met hagelslag en chocolade bij de t.v.

5: Wanneer manlief zin heeft in shoarma bekommer ik mij meer op het broodje en de saus dan de shoarma zelf.

6: Koken kan ik niet, opwarmen wel.

7: Wanneer ik dan wél besluit te koken lijkt het alsof er een veldslag heeft plaatsgevonden. Oeps!

8: Eten eten eten ?! het belangrijkste aan een heerlijke maaltijd vind ik nog altijd een goed passend drankje, dat betekent een goed wijntje voor mij.

9: Ik houd van een Big Mac op zijn tijd, maar het eten ervan vind ik één van de meest gênante dingen ooit.

10: Graag zou ik weer willen genieten van het eten van mosselen. De combinatie van een wit wijntje, zonnetje, strand en wat schelpdiertjes klinkt allemaal goed. Maar dankzij een paar flinke voedselvergiftigingen door deze dingen sla ik het voortaan maar over…

 

Deze smakelijke tag is bedacht door Gewoon wat een studentje ’s avonds eet.
Ik ben benieuwd naar jullie Food Confessions!