Kind Liftestyle Mama Oisterwijk

Zomervakantie…

juli 5, 2018

De laatste dagen voor de zomervakantie zijn een feit. Lieve’s eerste echte officiële zomervakantie is aangebroken en wat heeft ze hem verdiend!
Wat begon met ochtenden wennen werden middagen mét bijbehorende lunch. Haar onzekerheid overwonnen. Deze kleine kleuter kent nu het dagelijks systeem en dat geeft haar veiligheid en vooral plezier! Minder afwachten meer doen.
Minder leunen op andere klasgenootjes, maar zelf keuzes maken. Spelen met het poppenhuis, maar ook het schrijven van je eigen naam! Wat zijn we trots en wat staat het groeien je goed.

Als kers op de taart heeft onze lieve Lieve haar allereerste rapport
ontvangen en zijn wij als ouder ontgroend met ons eerste 10 minuten gesprekje!
Wat boft ze met twee enorm lieve juffen die haar vooral goed lezen en zien.

Beide opa’s en oma’s zo trots als een pauw toen Lieve het positieve vonnis van haar juffen in een enveloppe overhandigde.
“Mag ik geld?” Oeps! Ja, want deze grote kleuter is aan het sparen voor een heuse kindercamera. Van de trotse gevoelens van haar opa’s en oma’s maakt deze slimme kleuter handig gebruik.

Heerlijk dat mijn meisje weer een paar weken thuis is, bij mij, bij haar zus, bij ons. Géén haast met het opeten van haar boterham, geen lekkende bekers in tassen, geen verrassende knutselwerkjes mee naar huis en niet meer zwaaien door alle vier de ramen bij het afscheid in de klas. Deze ritueeltjes staan even in de pauzestand. Welverdiend genieten van veel ijsjes, tutten, pyjama dagjes, uitjes én spelen met haar grote vriend.

Wanneer ik ’s avonds een berichtje krijg van school dat wij haar laatje mogen leeghalen, is het dan toch echt bijna zover …
Mijn meisje is weer heel even een paar weken weer helemaal van mij …

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply