Kind Mama Papa Zwangerschap

Welkom op de wereld!

maart 17, 2017

Toen ik zwanger was van onze eerste dochter ging onze zoektocht naar een mooi ledikantje, een fijne commode en schattige gordijnen feilloos, totdat we aan de slag gingen met het zoeken naar het geboortekaartje

Manlief en ik kwamen geen wijs uit de aanbieders met de bekende grote stapel mappen, vol met voorbeelden van olifanten tot Disney. Het was duidelijk dat hier niks voor ons bij zat. Uiteindelijk hebben wij daarom bij een drukkerij aangeklopt en een eigen ontwerp gemaakt, simpel en strak, maar wel naar onze zin. Niet wetende dat je bij diverse fijne sites waaronder Hierbenik.nl. je ook zelf kan ontwerpen.

Een paar maanden geleden toen wij bij onze tweede dochter dezelfde beslissingen dienden te nemen stuitten wij op hetzelfde probleem. Onze smaak was hetzelfde als drie jaar geleden alleen wilden wij wel een andere lay out dan het daadwerkelijke kaartje. Alle standaard kaartjes passeerden de revue. Er leek geen eind aan te komen. Het valt ook niet mee, alle mogelijkheden waar je aan moet denken; van lettertype tot de inhoudelijke tekst. Uiteindelijk kwamen we bij een klein bedrijfje, een kaart helemaal in onze stijl, maar van de prijs sloegen we achterover. Helaas weer niet raak. Met 36 weken op de teller werd het toch wel hoogtijd knopen door te hakken.

Tijdens een avondje googelen werden manlief en ik dan ook erg blij bij de aanblik van het voor ons perfecte geboortekaartje op HipDesign.nl! Geheel in onze stijl zónder tierelantijntjes. Daar werd mijn moederhart blij van! Tijdens het bestelproces werden wij perfect op de hoogte gehouden van ons product via diverse mails. Hoe fijn was het dan ook dat we daar tevens een geboortebord konden laten maken, precies hetzelfde als ons geboortekaartje! Alles onder één dak en met een zeer persoonlijke service.

Mooi om te zien hoe al die geboortekaartjes van elkaar verschillen, van klassiek tot modern, van grof papier tot glans alles is mogelijk. Online shopplezier gegarendeerd. Voor manlief geen uren lange zoekavonden, duurt hem te lang. Ik zorgde dan ook voor het voorwerk om gebrom en mannelijk gemopper te voorkomen.

Toen was het zover, op 19 januari kwam onze tweede dochter Mijntje ter wereld. Met trots verstuurden wij onze geboortekaartjes en tussen álle felicitaties in de post zat er wel een heel bijzonder kaartje. Namelijk van het hele team van HipDesign. Dat maakte onze (in eerste instantie moeizame) zoektocht naar het voor ons perfecte kaartje helemaal af!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna Maria maart 19, 2017 at 8:16 am

    Wat een mooi kaartje, ik vond het stiekem ook wel een klein beetje lastig. Maar na een paar proefkaartjes kwamen wij al snel uit bij het juiste kaartje. Nu is het nog wachten op de kleine madam.

  • Leave a Reply