Kind Liftestyle Oisterwijk

Speel, knuffel, stoei én zitzak!

oktober 15, 2018

Toen wij heel wat jaren geleden besloten samen te gaan wonen, waren wij helemaal verliefd op onze Sur&Plus bank. Al jarenlang doet dit exemplaar dienst. Veel bezoek, luie avonden, een verhuizing en het opvangen van mijn weeën heeft deze grijze jongen overleefd. Zelfs met wat extra kindervlekken van stiften en melk is hij nu nog steeds mateloos populair.De kinderen hangen, klimmen, stoeien, zitten, slapen en of lezen op de bank. Favoriet om bij te komen van een lange dag school of om gymnastiek oefeningen op te doen…

Echter onze grijze jongen heeft deze dagen concurrentie gekregen! Toen ik van Mooze een zitzak mocht uitzoeken was ik erg blij! Ik zag hem al helemaal in hun kamertjes of speelkamer staan. Maar bij de eerste aanblik was hij nog mooier en vooral gróter dan verwacht. Met de afmeting van 135 cm bij 135 cm, is deze prominent aanwezig in onze huiskamer. Tot groot genoegen van zijn twee grootste fans Lieve en Mijntje. Er worden kunsten op gedaan, er wordt op gelezen, geknuffeld en flink op gesprongen. Dat laatste laat gelukkig geen sporen na. De zitzak is stevig, sterk genoeg en deukt niet in. Duidelijk van prima kwaliteit dus! De stof is zacht en daardoor erg comfortabel.

Fijn dat Lieve prima in staat is dit grote exemplaar op te tillen en te
verplaatsen. Scheelt een hoop “mamaaaaaa, help eens!”
Wat ik het allerleukste vind is dat je je eigen zitzak helemaal zelf kunt ontwerpen! Geen standaardkleuren en motiefjes dus, maar helemaal naar eigen smaak aan te passen.
Tijdens het bestelproces word je automatisch begeleid door een bewerkingsprogramma waar je je eigen foto(‘s) kunt oploaden en deze uiteindelijk op je zitzak kunt laten afdrukken! Hoe bijzonder is dat!
Aangezien wij niet van de (kinder)portretten zijn heb ik gekozen voor een afbeelding met licht, roze rozen. Wel zo schattig en praktisch in een meiden huishouden! Sorry Erik. Zo kan de zitzak prima verhuizen van de woonkamer naar speelkamer en of slaapkamer van de meisjes zónder dat het misstaat.

Momenteel is het namens de zusjes verboden de zitzak naar boven te verhuizen. Een stuk minder bankhangen, maar wel dagelijks stoeien en hangen op een zitzak vol met rozen. Tja, geef de meisjes eens ongelijk.

Sorry, grijze oude rakker, je hebt duidelijk concurrentie gekregen van een nieuwe roze liefde…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply