Kind Liftestyle Mama Mode Oisterwijk

Slow Down…

juli 6, 2017

Zen, rust, tijd en ontspanning. Woorden die in mijn huidige leven niet voorkomen. Als ouder van een kind in de peuterpubertijd en een baby van 5 maanden is tijd voor jezelf zéér zeldzaam. Nu zowel de oudste als de jongste beiden hoogsensitief blijken te zijn maakt het de situatie nog een tikkeltje heftiger.

Even snel douchen tussen de voedingen en de wasjes door. Manlief en ik wisselen elkaar af, werken in shifts dus. Kijkend op de klok, broccoli koken terwijl een peuter de tafel paars verft, omdat dat een meisjeskleur is?! Nee, deze mama komt niet aan me time toe. De man met de hamer heeft zijn entree al gemaakt, mijn lijf doet pijn en mijn hoofd zit vol watten van het slaaptekort.

Toen ik een mooi item mocht uitzoeken van Yogakledingonline.nl leek het wel alsof men mij van boven af iets duidelijk wilde maken. Slow down ….

Op de fijne overzichtelijke site kun je terecht voor yogakleding, accessoires, cadeaus en zelfs wierook, kaarsen, yogamatten en drinkflessen. Een breed assortiment. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik interesse heb in deze (spirituele) wereld. Door het surfen op deze site werd ik dan ook direct vrolijk.

Al snel werd ik verliefd op een mooie yogalegging van het merk Monique Rotteveel. Prachtige kleuren en een toffe print maken deze broek niet geheel onopvallend. Hij is niet alleen geschikt voor yoga, maar ook voor hardlopen, fitness en watersporten. Bij het aantrekken zit de broek direct heerlijk. Eerlijk is eerlijk, nu ik maatje L heb en nog niet mijn vertrouwde M maakte ik me toch wat zorgen of mijn post babylijf wel in zo’n exemplaar zou passen. Gelukkig geen gehijs en afknellende benen. Deze stof is ademend, zacht en schuurt niet! Helemaal happy app ik een foto van mijn legging naar mijn man en besluit ik dan ook na zijn positieve

 VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetreactie deze vrolijke broek de hele dag aan te houden. (Ook al ruil ik de yoga in voor een boodschapje.)

Het uitpakken van deze legging is trouwens een klein feestje. Een mooi pakketje met een handgeschreven brief, gelukspoppetje én een stijlvolle tas zijn inbegrepen. Een verwennerij en met aandacht verstuurd. Hier word je vrolijk van!

Deze mama is zonder tijd voor zichzelf redelijk uitgeput en moet haar zwangerschapskilos nog steeds kwijt. Of het nu yoga is of hardlopen, deze broek zet me aan het denken. Het wordt tijd dat ik actief aan mezelf ga werken of het nu sporten is in deze prachtlegging of extra lang douchen. Een ding is zeker, tijdens een van mijn ‘me time” momenten, zal ik zeker nog eens snuffelen tussen de mooie spullen van Yogakledingonline.nl.

Tot slot zoals men bij Yoga kleding online zegt;

Namasté…!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply