Kind Liftestyle Mama

Liefs, mama…

juli 24, 2016

Lieve Lieve,
Lieve, een naam die je op het lijf geschreven staat, blijf alsjeblieft zo lief je hele leven lang.

Er bestaan in jouw wereld alléén meisjes, jongens en kinderen, duidelijk, zonder je door het al ruis in de wereld te laten hinderen. Dik, dun, donker, wit, grote voeten, flaporen, groot en klein, ze mogen allemaal jouw vriendjes zijn.

Nog niet gevormd door vooroordelen, associaties of een vertekend beeld. Het is de eerlijke vrolijke openheid waar jij nét als alle andere kinderen in de wereld ons hart mee steelt.

Blijf genieten van je kleine leven, doe dat groot. Lach bij het zien van lieve mensen steeds je tanden bloot. Laat je niet leiden door negativiteit, zorg ervoor dat je positieve woorden pleit.

Zorg voor anderen zoals je dat nu ook doet, van het afgeven van je kostbare snoepje tot een pleister op andermans snoetje. Omring jezelf met lieve, eerlijke mensen en blijf gericht op andermans wensen, maar ook op die van jou. Ook jij bent belangrijk, onthou.

Blijf je eigen lieve positieve zelf met je humor als kers op de taart, zodat dankzij jou en al die andere kleine wijze kinderen, de liefde op deze wereld nog bestaat…

 

Liefs,

Mama

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply