Beauty Kind Liftestyle Mama Mode Zwangerschap

Juweeltjes met een gouden randje…

december 13, 2016

De ene man met baard is het land nog niet uit of het is alweer tijd voor die andere lieve man met eveneens een witte baard… de kerstman! Overal wordt de goedheiligman ingeruild voor lichtjes, kerstbomen, kransen en de kerstliedjes klinken weer in iedere winkel. De gezelligste tijd van het jaar.

In ons gezin vieren wij Kerst door een paar fijne, warme dagen met elkaar door te brengen zónder cadeautjes. De gebruikelijke geuren sets en glitterkleding vliegen je rond deze tijd om de oren. Toch kwam ik laatst een heus pareltje tegen in dit grote aanbod van cadeaus. Geen bekend en alledaagse cadeau, maar persoonlijk, bijzonder en met karakter. Een cadeau met een boodschap. De mooie Jaceys Jewellery collectie!

Iedereen die mij goed kent weet dat ik dol ben op alles wat glimt en blinkt. Je kunt als vrouw niet genoeg sieraden hebben, voor iedere outfit één. Maar een sieraad met een speciale boodschap/naam en of tekst bedoeld voor je geliefde, kinderen of andere dierbaren, geeft deze sieraden een extra gouden randje.

Jaceys jewellery is een vooraanstaand nederlands sieradenlabel dat exclusieve gepersonaliseerde sieraden ontwerpt. Alle items worden met de hand gemaakt met jouw eigen foto’s en/of teksten. Letter voor letter worden de woorden ter inspiratie handmatig in de sieraden geslagen. Letterlijk heuse juweeltjes dus.

Veel moederharten zullen sneller gaan kloppen bij het zien van de talrijke fotokettingen en armbanden. Met de sfeervolle kerstdagen in zicht, zijn er daarom enkele artikelen die ik extra onder jullie aandacht wil brengen.

Ook voor de allerkleinsten is er een unieke lijn ontworpen. Net als voor moeders en dochters! Kortom, zoek je nog een bijzonder gepersonaliseerd cadeau voor onder de kerstboom…..deze collectie biedt genoeg keuze!

Ik ben de gelukkige eigenaar van de armbanden set op de uitgelichte foto in dit artikel. Op de armband staat mijn gepersonaliseerde tekst “Mes Amours” oftewel Mijn Liefdes. Want binnenkort verwelkom ik buiten een dochter en een man nóg een grote liefde…….. namelijk onze tweede dochter en kleine zus. Bijzonder idee bij deze bijzonder mooie set. Deze mama gaat hoogzwanger, gelukkig én glimmend het jaar uit!

 

Mocht jouw slee nog ruimte hebben voor een van deze mooie exemplaren, wees er dan snel bij, want bestellen kan nog t/m vrijdag 16 december!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply