Kind Liftestyle Mama

Druk en moe…

december 27, 2017

Druk en moe. De twee kernwoorden van de afgelopen weken.
Het is de laatste tijd rustig op Mommy’s life met als hoofdoorzaak bovengenoemde twee woorden. Lieve oefent op de basisschool, Mijntje en haar vier nieuwe doorkomende tanden, de slapeloze nachten, papa en zijn nieuwe drukke bedrijf en als toetje alle gezinsleden een voor een aan de buikgriep!

Mijn kostbare energie besluit ik te sparen en te besteden aan kopjes thee op de bank, zónder achter een beeldscherm te kruipen om te bloggen. Niks forceren, oppakken wanneer de tijd weer daar is en de wallen wat zijn weggetrokken.

De tijd vliegt. Mijntje beweegt zich voortaan lopend door de kamer en haar grote zus behoort bijna tot een basisschool leerling! Ik merk dat ik door de drukte minder oog heb voor al deze mooie mijlpalen. De behoefte om deze vast te leggen werd groter en mijn blogflow is dankzij deze knagende gedachte weer terug! Eindelijk!
 
Cakejes bakken, tandjes krijgen, billen afvegen én driftbuien opvangen … tijd om al deze momentjes weer om te zetten in fijne blogs, alvast sorry voor later lieve zusjes!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mathilde december 30, 2017 at 8:14 am

    Aaah doen wat goed voelt en als dat een kopje thee is dan is dat het. Wij lezen wel weer verder wanneer je weer fit bent en vol energie zit. Het is ook gewoon druk met 2 kleine meiden😘

  • Leave a Reply