Kind Liftestyle Mama Oisterwijk

De opvolger

juni 28, 2017

Toen bekend werd dat wij gingen verhuizen had onze kleine peuter diverse wensen, een tuin en een speelkamer, maar op nummer 1 stond een prinsessen kamer mét een gouden glittertjesmuur. Stellig en met een schattig slis mondje konden we hier geen nee tegen zeggen. Het prinsessen bed was een feit evenals de muur met liefde geverfd én goedgekeurd door de kleine meid.

Lieve is erg gevoelig voor details. In haar kamer heeft ze dan ook accessoires die absoluut moeten blijven liggen, bovendien is ze erg gevoelig voor verandering. Mevrouw heeft dan ook een favoriet dekbedovertrek, deze is roze (uiteraard) met prinsessen, kroontjes en koetsen erop. Zodra deze in de was verdwijnt verdwijnt ook haar goede humeur. Mopperen en chagrijnig, ze wil haar prinsessen dekbed terug! Moeizaam accepteert ze mijn uitleg over wassen en vieze dekbedden.

Toen deze mama een tof item mocht uitkiezen van Dekbed Discounter dacht ik gelijk aan ons meisje. Dit patroon moest immers doorbroken worden. Er zal toch vast nog wel een mooi en fijne opvolger bestaan?! Om mijn meisje tegemoet te komen laat ik haar kiezen op de overzichtelijke site en beland ik op de pagina genaamd; kids. Alle dekbedden op een rij en de keuze is erg ruim. Dat maakt het er dan ook niet makkelijker op. Toch valt al snel haar oog op een trollen dekbed. “Jaaaa mama van de trolletjes!” Tja ik geef haar geen ongelijk, een lieve breed lachende meisjestrol staat afgebeeld in de kleur roze nog wel! Prima meisje die mag jij hebben!

De ongeduldige peuter hoeft door de snelle service niet lang te wachten, de volgende dag ligt er een pakketje op Lieve te wachten. Helemaal tevreden en hyper maken we samen haar bedje op. Snel stapt ze er in en zegt “kijk mama, nu ben ik net een echte meisjestrol!”

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 presetEen brede lach verschijnt onder het laken vandaan. Manlief en ik geven de kleine meid een nachtkusje, we kijken elkaar even aan en denken hetzelfde ….. volgens mij hebben we eindelijk een geschikte opvolger gevonden!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply