Kind Liftestyle Mama

Arco met macaroni

juli 12, 2018

Eindelijk de voetjes omhoog en drink ik wárme thee i.p.v. lauwe. Dat kan maar een ding betekenen … het is bedtijd, de kinderen slapen.
Mijn man en ik hebben vandaag zoals alle andere dagen de taken verdeeld als een heus team: mobiele eenheid, zonder kogelvrije vesten en blauwe uitrusting weliswaar.
Opperste concentratie vereist bij de uitvoering. De een zet de oudste onder de douche, zorgt voor entertainment voor de jongste en de ander ruimt beneden puin.
Ik mag aan de slag met dit laatste punt. Ik fluit een lief wijsje en breng mijn handen aan de mond “lalalalal.” Helaas, geen schattige vogeltjes die mij helpen, dit werkt dus echt alleen bij Sneeuwwitje. Aan de slag dan maar.

Vellen papier, stiften, overduidelijk door Mijntje uitgeprobeerd op ons witte strakke tv meubel, jeu de boules ballen, want dit spel is leuker binnen dan buiten, een enorme opblaasband, gele geplette klei op de bank, talloze sokken, handdoeken, restjes macaroni en de door Mijntje geconfisqueerde staafmixer. Het is iedere dag een heuse ravage en de disign meubels die ooit volledig tot hun recht kwamen zitten nu onder de vlekken, strepen en vieze handjes.

Wat zou het fijn zijn om opnieuw een huis te hebben wat vt wonen proof is. De meubels nog toonbaar zijn zónder bewijsmateriaal van Dettol doekjes of stoomapparaat. Het is duidelijk, de komende zes jaar zal dit niet veranderen in huize Rommen van Loon.

De bezoekjes die wij ooit brachten aan diverse bloedmooie woonwinkels op Meubelplein Ekkersrijt zijn drastisch aangepast, enkel en alleen een bezoek aan de bijbehorende Prenatal, met als afsluiting iets lekkers bij de broodjeszaak.
Met in elke hand een klein warm kinderhandje loop ik trots en gelukkig langs de etalages met daarin de nieuwste collectie Arco meubels …
Nee, voorlopig nog even géén vt wonen proof huis, maar wél een huiskamer vol plezier, liefde, jeu de boules ballen én wat macaroni als finishing touch.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply