Fotoblog Kind Liftestyle Mama Mode Winactie

Rachel Zoe Luxe Sport!

maart 6, 2018

Soms mag je als blogger heuse pareltjes introduceren. Hoe bijzonder én tof is het dan ook dat ik de nieuwste kinderwagen van Quinny mag testen namelijk de bijzondere uitvoering Rachel Zoe Luxe Sport! Helemaal vers van de pers!

Als echte mode liefhebber maakte mijn hart een grote sprong toen ik las dat deze Quinny ontworpen is door Rachel Zoe! Een van de grootste, top fashion designers van Amerika waarmee Quinny een samenwerking is gestart. Na een eerder succesvol ontwerp is het nu tijd voor een sportief en vooral stijlvol exemplaar.

Toen wij vier jaar geleden onze kinderwagen voor Lieve kochten, kozen wij voor de Quinny Moodd. Nu jaren later zijn we nog steeds enorm tevreden over deze keuze en dit merk. Voor mij zijn twee dingen belangrijk, de wagen moet makkelijk inklapbaar zijn én deze handelingen moet ik (vanwege gebrek aan ruimtelijk inzicht) ook nog kunnen onthouden! Bovendien moet de wagen er mooi en stijlvol uitzien. Want tja, het oog wil ook wat. Vooral dat laatste zorgde voor menige discussie tussen mijn man en ik, want een kinderwagen dient toch volgens hem vooral praktisch te zijn?

Wat opvalt bij de Rachel Zoe Luxe Sport is het strakke, moderne, slanke en sportieve uiterlijk met een enorm oog voor detail! De namen Rachel Zoe en Quinny zijn gestikt op een glitter label, de riemen zijn voorzien van sportieve krijtlijnen met een hele smalle glitterrand en niet te vergeten de gouden rits over de zonnekap. Door de verschillende standen van het zitje kun je deze helemaal terugbrengen tot een platte positie, ideaal dus als je kleintje een dutje wil doen! De zwart witte kleur van de wagen zorgt voor contrast. De rustige, chique kleur van de water- en UV 50 plus bestendige kap matcht prima met de champagne kleurige zijkanten. Kortom … stijlvol en sportief, een wagen naar mijn hart! Onderin de wagen is genoeg ruimte voor boodschappen en dergelijke. Smalle winkelgangen zijn geen probleem, makkelijk glijdt de ultra lichte wagen vanwege het soepele mechanisme er door heen. Tot mijn verbazing kan ik mijn nieuwe vriend heel makkelijk inklappen en houd ik nu zelfs ruimte over in de kofferbak! Handig bij het shoppen. Goed begrepen Rachel!

Wil je van dezelfde lijn accessoires toevoegen zoals een Maxi Cosi, voetenzak, reiswieg, parasol, luiertas en dergelijke dan kan dat middels de Limited Rachel Zoe Luxe Sport collectie. Natuurlijk ook weer ontworpen door Rachel Zoe.

Tijdens ons eerste ritje buiten over de prachtige flaneer en winkelstraat “de Lind” in Oisterwijk schijnt het zonnetje. Tijdens het voor de zoveelste keer oprapen van de knuffel van Mijntje, valt mijn oog op de zijkant van de wagen. De woorden Rachel Zoe, Los Angeles, New York én Quinny zijn goed te lezen in het prille lente zonnetje. Deze Rachel Zoe Luxe Sport lijkt zich hier helemaal thuis te voelen.

Het moge duidelijk zijn, deze kinderwagen heeft mijn hart gestolen. Eindelijk een wagen die functionaliteit en design samenvoegt. Zie je wel manlief … het kan dus toch!

 

Hoe bijzonder is het dat Mommy’s Life een luxe, designer verzorgingstas, ontworpen door Rachel Zoe ( ter waarde van € 149,00 ) mag weggeven! 

Deze lente ook fashion aan je kinderwagen?

1: Volg Mommy’s Life op Instagram 

2: (Ga na de bijbehorende winactie post)Tag een vriend of vriendin wiens hartje hier ook sneller van gaat kloppen

3: Vertel waarom dit designer exemplaar deze lente, aan jouw wagen thuishoort  

Dinsdagavond 13 maart wordt de winnaar op Instagram bekend gemaakt.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply