Fotoblog Liftestyle Mama Mode Oisterwijk Winactie

Outfit of the week + WINACTIE

september 6, 2017

Na de aftrap van outfit of the week met het t-shirt Chanel van Mooi Company is het nu tijd voor nóg een shirt met weliswaar een heel andere uitstraling namelijk het t-shirt LIZZ.

Ik hou van streepjes, vooral de zwart wit of blauw witte variant. Streepjes zijn tijdloos, fris, chique of juist sportief en staan zowel jong als oud. Als francofiel hebben wij dan ook heel wat bretonse streepjes in huis, allemaal gekocht o.a. op de marktjes daar. Sommige al heel wat jaren geleden, maar ze zijn en blijven mooi!

Processed with VSCO with a5 presetDit t-shirt zit opnieuw heerlijk, de pasvorm sluit netjes aan, maar biedt ruimte genoeg om mijn post zwangerschapsrolletjes te verbergen, ideaal. De opdruk is in een mooie zachte kleur oranje en vooral niet pontificaal aanwezig. Het maakt ietwat nieuwsgierig. De oplettende kijker kan “Mooi Company” lezen.

Dit exemplaar kun je zomers combineren met een witte broek of zoals ik op de foto met een midi rok in een fellere kleur. Trouwens van een baggy jeans tot een knalrode skinny broek…. alles past onder dit shirt. In combinatie met een mooie blazer ga je zelfs op de nette toer en schuif je zo aan bij de volgende vergadering op kantoor. Blij wordt ik van het materiaal, opnieuw van katoen wat zorgt voor plezierig draagcomfort.

 

 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

 

Ook zo enthousiast geworden van LIZZ?  Met deelname aan de onderstaande winactie maak je kans op dit toffe gestreepte t- shirt!

Hoe doe je mee?

  • Like of volg Mommys Life én Mooi Company op Facebook óf op Instagram
  • Tag een vriend of vriendin die je ook in het mooi wil steken

De gelukkige winnaar wordt zondagavond bekend gemaakt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply