Fotoblog Liftestyle Mama Mode Oisterwijk

Outfit of the week – Herfstachtig

september 13, 2017

Tijd voor de laatste outfit of the week! Vorige keren waren het twee fijne t-shirts. De een met een stoer randje, de ander met een bijzonder mooi streepje.
Alsof het Nederlands weer en ik samenspannen is het nu tijd voor een vest, een heerlijk herfst exemplaar van Mooi Company!

Processed with VSCO with a5 presetHet vest Espro is leverbaar in diverse kleuren. Sea Blue, Charcoal Grey en Navy. De kleur op de foto is Charcoal Grey. Wat mij meteen opvalt is dat het zo ontzettend zacht aanvoelt! Wat zit het fijn bovendien! Mijn mama billen zijn mooi verstopt, want het valt er soepel over heen. Het tekent gelukkig niet af, dat geeft mij een zeker gevoel en zorgt voor bewegingsvrijheid!

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 presetIk combineer Espro met een witte skinny zodat de kleur tot zijn recht komt. Een mooie tussenoplossing trouwens voor wanneer een jas nog te warm is. Even snel de kinderen van school halen of het vergeten pak melk bij de supermarkt, met deze eyecatcher zit je altijd goed! Prima te combineren met heel veel bovenstukjes, van een basic wit t-shirt om de kleur te laten spreken tot -zoals ik- een blouse om het geheel een wat chiquere uitstraling te geven.

Processed with VSCO with a5 presetEén ding is zeker ik voel me heerlijk in dit vest en dat is volgens manlief te zien. Ik draag deze knappert al de hele week, gecombineerd met diverse outfits. Gisteren heb ik mijn geliefde exemplaar uiteindelijk toch moeten uitlenen aan de wasmachine. Nadat Mijntje een dikke spaghetti kus op mijn mouw gaf restte mij helaas geen andere keuze…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply