Food Liftestyle Mama Oisterwijk

DETOX – Dag 2 – Sapmeesters

januari 15, 2019

Het is zondag en begin aan mijn dagelijkse dosis shots en supplementen. Ik heb goed geslapen en weinig honger, dit gaat goed.
Na het innemen van de vitamines ben ik opnieuw wat misselijk, maar dit trekt als snel weg. Per ongeluk heb ik het ontbijtsapje van dag 3 op, de Cinnabomb. Niet erg, dan ruil ik het morgen om. Deze is lekker! Romig en met een heerlijke muesli kaneel smaak. Wel heb ik moeite om het helemaal op te krijgen, niet genoeg honger om de hele fles op te drinken.

We gaan de stad in en trakteren de meisjes op Dunkin donuts en ijs. Aijai! Wat doe ik mezelf aan. Maar deze mama is voorbereid. Ik heb één van de gezonde bijgevoegde repen meegenomen én een fles water. Geen koffie of zoets voor mij. Nee, een prima zoet smakende reep. Geen straf.

Eenmaal thuis is sap twee aan de beurt. Opnieuw prima en lekker! Door het super groene kleurtje had ik mijn bedenkingen, maar hij smaakt prima! Ik heb hem ook helemaal op. Ik begin het koud te krijgen en dikke sokken helpen niet. Ik besluit een bijbehorende bouillon te pakken. Oh daar knapt een mens van op!

Rond etenstijd 17.30 uur heb ik nog geen flinke honger. Vanwege de kou heb ik alleen geen zin in een koud sapje. Dus besluit ik een soep warm te maken. Wat is deze lekker en pittig! De soepen zijn tot nu toe echt mijn favorieten! Dit keer gemaakt van pompoen, wortel, kokosmelk en nog enkele lekkere ingrediënten.

Einde avond begin ik hoofdpijn te krijgen en ik besef dat ik vandaag te weinig water op heb. Stom. Juist nu ik dit zo nodig heb om alle afvalstoffen af te voeren.
Les voor morgen.

Ik kruip onder mijn dekentje op de bank en ben nu al blij dat mijn eten voor morgenvroeg tijdens de schoolspits al klaar staat in de koelkast! Ideaal!

Ook een gezonde start van het nieuwe jaar?! Bestel jouw sapkuur bij Sapmeesters met de code: MOMMYSLIFE en ontvang 10% korting! 

Benieuwd naar mijn eerste dag DETOX, lees hier terug.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply