Beauty Fotoblog Liftestyle Mama Mode

Rob Peetoom

juli 1, 2018
Een dagje vrij, géén werk en de kinderen naar oma. Tijd voor een heerlijke verwenochtend bij Rob Peetoom in ‘s-Hertogenbosch. Wat heb ik mij hierop verheugd! 

 
De mooie, strakke, slanke salon heeft een prettige en luxueuze uitstraling. Bij binnenkomst is er genoeg ruimte om in stijl op je afspraak te wachten. Een stukje verderop nodigen de twee witte moderne fauteuils uit om plaats te nemen voor een mooie behandeling
 
Ik heb mijn afspraak om 09:00 uur staan en word erg hartelijk ontvangen door top sytilste Diana. Bij Rob Peetoom kun je (in tegenstelling tot de standaard kapper) kiezen uit, door wie én met welke ervaring je geknipt en gekleurd wil worden. Alle professionals hebben trainingen gevolgd aan de Rob Peetoom Academie.
 
Onderaan de stylist levels lijst, staat de getalenteerde stylist en deze lijst eindigt bovenaan, bij de creative director, deze is van top niveau! Je snapt natuurlijk dat hoe hoger je keuze in de rij, hoe hoger het eindbedrag is. Je betaalt tenslotte voor heel wat jaren ervaring/training én kennis op hoog niveau.  Ik besluit voor top styliste Diana te kiezen. 
 
Wanneer ik plaatsneem krijg ik een lekkere thee aangeboden. Volop keuze uit bijzondere niet alledaagse smaken. Wat een verwennerij!
 
Ik neem met Diana het plan voor mijn nieuwe coupe door. Al snel geeft ze het advies niet helemaal voor blond te gaan en te kiezen voor Baldage en highlights. Wat mij betreft prima, ik vertrouw op haar kennis en vertel dat ik alleen mijn lengte wil behouden. Diana neemt de stappen met mij door wat ik van deze ochtend kan verwachten. Ook heb ik een heuse brow treatment geboekt. Het shapen, harsen en verven van mijn wenkbrauwen. Kom maar op met die veranderingen!
 
 
 
Diana legt gedurende de behandeling uit dat deze manier van verven een lang en duurzaam effect zal hebben. Weinig uitgroei, super! Secuur en systematisch wordt er plukje voor plukje geverfd en zit ik al snel in de zilverfolie. Ik maak vlug een selfie voor manlief en ben nu al benieuwd naar het resultaat. Diana en ik kletsen gezellig en tijdens het intrekken van de verf gaat ze aan de slag met het in vorm brengen van mijn wenkbrauwen. Genoeg tijd en ruimte om te vragen naar mijn wensen, fijn. Tijdens deze behandeling is het resultaat al snel zichtbaar, ooh wat een verbetering en we zijn nog niet eens klaar! Er wordt tijdens de brow treatment gebruik gemaakt van hars voor de gevoelige huid, pijnloos dus!  Nu de wenkbrauwen in de verf zijn gezet is het tijd om mijn haren uit te spoelen. Ook na het spoelen wordt er een extra voedingsproduct aangebracht dat bovendien de kleur accentueert. De wenkbrauw verf wordt verwijderd en ik krijg nog handige make up tips van Diana, zomaar tussendoor, heel interessant. Zelfs mijn foundation die gesneuveld is tijdens de behandeling van de wenkbrauwen wordt bijgewerkt. Wat een fijne service. 
 
Na het droog föhnen met een paar heerlijk ruikende beschermde producten is het eindresultaat schitterendEen grote en tóch subtiele verandering. De strakke wenkbrauwen maken het af. Ook Diana is duidelijk blij en vraagt mij om voor haar portfolio een paar foto’s te maken.
 
Manlief komt mij ophalen en is verbaasd over de hoeveelheid krullen die Diana nog extra heeft gemaakt. Ook nu weer met een fijne uitleg over hoe je dit op een makkelijke manier thuis kunt uitvoeren, zelfs met twee rondlopende kinderen .
 
Ik koop nog wat producten die ervoor zorgen dat de blonde lokken hun kleur blijven behouden en krijg (gelukkig) het kaartje van Diana mee, want dankzij haar heeft Rob Peetoom er een nieuwe klant bij.
 
Verslavend fijn. Dit gun je iedere mama. Weg van de luiers en genieten van een verwenochtend. 
 
Mag ik morgen weer?!
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply